Zaailing Coaching Rotterdam

Zaailing Coaching Rotterdam

Wandelcoaching- en counselling

Een gesprek al lopende in de natuur. Heb je ook wel eens ervaren dat het zo lekker en makkelijk praat tijdens een wandeling?

De inspanning van het bewegen ontstrest en maakt je gedachten vrijer. Je slaat twee vliegen in een klap: je krijgt weer eens wat beweging en kan ook nog eens anderhalf uur ongegeneerd over jezelf praten, met een goede luisteraar erbij!

Wandelcoaching bij stress en burnout

Wandelcoaching- en counselling is ook heel waardevol bij het weer opkrabbelen uit een burnout. De combinatie van beweging en gesprekken voeren biedt veel mogelijkheden voor mensen die hun energie weer willen opbouwen. Het wandelen biedt ontspanning, je zult merken dat je na een wandeling van een uur of anderhalf uur veel minder geneigd bent om te piekeren. De inspanning maakt je hoofd lekker leeg en geeft afleiding.

Tegelijkertijd word je wel geconfronteerd met hoe jouw lichaam aanvoelt en met mijn ondersteuning zullen we eraan werken dat je beter naar de signalen van je lichaam gaat luisteren. Heel belangrijk in het traject is het (h)erkennen van je gevoelens, lichamelijk en emotioneel, en het leren grenzen stellen.

Wandelcoaching/counselling is ook uitermate geschikt voor mensen in conflictsituaties, mensen die ‘vastlopen’, mensen die eens iets anders willen maar niet weten wat en hoe, enzovoort.