Zaailing Coaching Rotterdam

Zaailing Coaching Rotterdam

Over mijzelf

Ik ben Astrid Terbrack, geboren in 1972 te Rotterdam.
Ik heb Creatieve Therapie, beeldend vormen gestudeerd (vier jarige HBO opleiding), en heb een studie Coaching & Counselling gevolgd.
Sinds 1999 heb ik ruime ervaring opgedaan in de geestelijke gezondheidszorg.

Ik heb een brede interesse, ben leergierig en nieuwsgierig. Ik hou ontzettend van muziek, film, literatuur en poëzie.
Vanuit mijn achtergrond en mijn persoonlijkheid heb ik oog en hart voor mensen die het moeilijk hebben. Ik zie de mogelijkheden van mensen, hun talenten en kracht.
Hoewel ik positief ingesteld ben en me vooral richt op wat mensen kunnen in plaats van wat zij niet kunnen ben ik een realistisch mens, en ik hou er niet van dingen mooier voor te doen dan ze zijn. Je kunt een nuchtere kijk van mij verwachten en een oplossingsgerichte houding.

Missie

Ik wil mensen hun eigen krachten laten (her)ontdekken en hen helpen met het weer grip krijgen op hun leven of op een deel van hun leven, begrip krijgen voor hun eigen innerlijk (gevoels-) leven en voor de mensen om hen heen.
Een belangrijk element hierin is wat mij betreft de (h)erkenning van eigen gevoelens en vandaaruit het ontwikkelen van een idee over wat men wil in het leven en niet onbelangrijk: wat men niet (meer) wil.
Vervolgens wil ik met mijn cliƫnten bereiken dat zij stappen gaan nemen in hun leven, beslissingen nemen, keuzes maken.

Uiteindelijk wil ik mensen helpen verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf en daarmee ook voor hun omgeving.